Surpriză la Acapulco: Holger Rune, eliminat în semifinale după un meci dramatic

Surpriză la Acapulco: Holger Rune, eliminat în semifinale după un meci dramatic

Surpriza turneului ATP 500 de la Acapulco a venit în semifinale, unde favoritul numărul doi, Holger Rune, a fost eliminat într-un meci tensionat, pierzând în fața lui Casper Ruud. Cu toate că danezul a condus cu 4-2 în setul decisiv, nu a reușit să își mențină avantajul și s-a văzut nevoit să cedeze meciul după două ore și 24 de minute de joc.

Rune, clasat pe poziția a 7-a în ierarhia ATP, a început colaborarea cu antrenorul Patrick Mouratoglou, dar acest parteneriat nu a adus încă rezultatele scontate. În ciuda unei lupte acerbe, jucătorul danez a fost învins de Casper Ruud, numărul 11 ATP și cap de serie 6, cu scorul de 3-6, 6-3, 6-4.

Ruud, triplu finalist de Grand Slam, își continuă parcursul impresionant și se pregătește pentru finala unde îl va întâlni pe Alex De Minaur, campion en-titre al Abierto Mexicano și favorit 3. Australianul a avut un drum mai ușor în semifinale, avansând după retragerea lui Jack Draper din cauza unei accidentări, la scorul de 4-0 pentru De Minaur în setul decisiv.

Turneul de la Acapulco, care se joacă pe hard și este dotat cu premii totale în valoare de $2.206.080, este unul dintre cele mai așteptate evenimente din calendarul ATP, atrăgând jucători de top și fani ai tenisului din întreaga lume.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;