Protest PETA la Săptămâna Modei de la Paris Întrerupe Prezentarea Victoriei Beckham

Protest PETA la Săptămâna Modei de la Paris Întrerupe Prezentarea Victoriei Beckham

Într-un eveniment neașteptat, Săptămâna Modei de la Paris a fost scena unui protest organizat de activiștii pentru drepturile animalelor din cadrul grupului PETA. În timpul prezentării de modă a celebrei creatoare Victoria Beckham, activiștii au făcut o intrare surpriză pe podium, purtând pancarte cu mesaje precum „Trăiască pielea vegană” și „Animalele nu sunt țesături”.

Protestul a avut loc la hotelul Salomon de Rothschild, o locație istorică din inima Parisului, și a perturbat defilarea modelelor, care prezentau colecția pentru toamnă/iarnă a Victoriei Beckham. În ciuda incidentului, creatoarea a continuat să salute mulțimea, chiar și în condițiile în care se sprijinea în cârje din cauza unei accidentări recente.

Victoria Beckham, cunoscută pentru stilul său inovator în designul de modă, a fost susținută de prezența familiei sale, incluzându-l pe soțul său, David Beckham, și pe copiii lor. Deși marca sa nu utilizează blănuri sau piei de animale exotice, PETA îndeamnă la o schimbare completă către materiale etice și ecologice, precum alternativele inovatoare create din mere, struguri, ananas, ciuperci și alte materiale sustenabile.

Incidentul a subliniat tensiunile dintre industria modei și activiștii pentru drepturile animalelor, care militează pentru o schimbare radicală în modul în care sunt produse articolele de îmbrăcăminte și accesoriile. PETA continuă să încurajeze branduri și designeri să adopte practici mai etice și să renunțe la folosirea produselor de origine animală.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;