Taylor Swift Stabilește Recorduri la Premiile Grammy 2024: Lista Completă a Câștigătorilor

Taylor Swift Stabilește Recorduri la Premiile Grammy 2024: Lista Completă a Câștigătorilor

Seara magică a muzicii a fost marcată de succesul necontestat al artistei Taylor Swift la cea de-a 66-a ediție a Premiilor Grammy, unde a câștigat pentru a patra oară prestigiosul trofeu pentru „Albumul anului”, cu albumul „Midnights”. Această realizare își scrie numele în istoria galei, Taylor Swift devenind prima artistă care atinge acest record.

Gala Premiilor Grammy 2024, găzduită de carismaticul Trevor Noah, a avut loc la Los Angeles și a premiat excelența în muzică prin decernarea trofeelor în 94 de categorii diferite. Evenimentul a fost împărțit în două ceremonii separate, unde s-au remarcat nume sonore ale industriei muzicale.

Printre câștigătorii serii s-au numărat artiști ca SZA, Miley Cyrus, Karol G, Billie Eilish și Finneas, Dave Chappelle și The Beatles, care au primit premiul pentru „Cel mai bun videoclip” cu piesa „I’m Only Sleeping”.

O surpriză plăcută a fost apariția lui Celine Dion, care a prezentat premiul pentru „Albumul anului”, în timp ce Michelle Obama a adăugat în palmaresul său personal un al doilea Grammy pentru „Cea mai bună înregistrare de carte audio, naraţiune şi povestire” cu lucrarea „The Light We Carry: Overcoming In Uncertain Times”.

Artista Kylie Minogue a fost recompensată cu al doilea Grammy din carieră pentru „Padam Padam” la categoria „Cea mai bună înregistrare dance pop”, iar Paramore a făcut istorie câștigând la categoria „Cel mai bun album rock”, devenind prima trupă cu un lider feminin care triumfă în această categorie.

Lista câștigătorilor principalelor categorii include: - Albumul anului: Taylor Swift – Midnights

- Înregistrarea anului: Miley Cyrus – Flowers

- Cântecul anului: Billie Eilish – What Was I Made For?

- Revelaţia anului: Victoria Monét

Evenimentul a fost un spectacol al diversității muzicale, premiind artiști din toate genurile, de la pop și rock, la jazz și muzică urbană, demonstrând încă o dată că muzica este un limbaj universal care unește inimi și culturi.

Pentru mai multe detalii despre câștigători și momentele memorabile ale galei, urmăriți-ne pe Google News.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;