Șofer Autodenunțat la 112: Conducea Beat și Fără Permis în Ilfov

Șofer Autodenunțat la 112: Conducea Beat și Fără Permis în Ilfov

Un caz neobișnuit a avut loc în localitatea Ciolpani, județul Ilfov, unde un bărbat de 34 de ani a sunat la numărul de urgență 112 pentru a se autodenunța că se află la volan fără permis de conducere. Polițiștii din Snagov care au ajuns la fața locului au descoperit mai mult decât un simplu caz de conducere fără permis. Testarea cu aparatul alcooltest a relevat o concentrație de 1.08 mg/l alcool pur în aerul expirat, semn că bărbatul era și sub influența alcoolului.

Incidentul a avut loc pe DJ 101 N, bărbatul indicând chiar și locația sa exactă. În urma verificărilor, s-a confirmat că permisul său de conducere era anulat. Conform procedurilor, șoferul a fost transportat la un spital din București pentru recoltarea de probe biologice necesare stabilirii alcoolemiei.

Inițial, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, după care a fost prezentat procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea. Acesta a decis plasarea individului sub control judiciar pentru o durată de 60 de zile.

Acest caz neobișnuit subliniază riscurile la care se expun șoferii care aleg să se urce la volan fără a avea permis de conducere și mai ales, sub influența băuturilor alcoolice. Este un semnal de alarmă pentru toți participanții la trafic despre consecințele grave pe care le pot avea astfel de decizii.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;