Situație Alarmantă la Spitalul Județean Botoșani: Gândaci în Secția de Pediatrie

Situație Alarmantă la Spitalul Județean Botoșani: Gândaci în Secția de Pediatrie

Îngrijorare și nemulțumire au cuprins părinții și personalul medical după ce o tânără mămică a dezvăluit condiții insalubre în Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Botoșani. Imaginile difuzate pe rețelele de socializare arată gândaci care se plimbă nestingheriți pe paturile și pereții destinați îngrijirii celor mici, o situație descrisă de către mămică drept "mizerie ruptă parcă dintr-un film de groază".

Conducerea spitalului, reprezentată de managerul general Monica Adăscăliței, a recunoscut existența problemei și a declarat că dezinsecția a fost efectuată recent, însă vechimea clădirii face controlul dăunătorilor o provocare constantă. În urma incidentului, pacienții au fost mutați din salonul afectat, iar demersuri pentru construirea unei noi clădiri dedicate Secției de Pediatrie sunt în curs de desfășurare pentru a preveni astfel de evenimente neplăcute în viitor.

Situația a escaladat când soțul mamei a avut o confruntare cu personalul medical, ceea ce a necesitat intervenția poliției. În cele din urmă, mama a ales să plece acasă cu copilul ei. Managerul spitalului și-a exprimat regretul față de acest incident și a asigurat publicul că se iau măsuri pentru îmbunătățirea condițiilor din spital.

Această întâmplare pune în lumină nevoia acută de modernizare și îmbunătățire a infrastructurii spitalelor din România, o problemă care afectează sănătatea pacienților și imaginea sistemului medical.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;