Situație Alarmantă la Spitalul din Botoșani: Gândacii Invadează Secția de Pediatrie

Situație Alarmantă la Spitalul din Botoșani: Gândacii Invadează Secția de Pediatrie

Spitalul Județean din Botoșani a ajuns în centrul atenției după ce o mamă a postat pe rețelele de socializare imagini șocante cu gândacii care "mișunau peste tot" în secția de Pediatrie. Incidentul a determinat conducerea spitalului să ia măsuri imediate, închizând secția și mutând pacienții în alte saloane.

În vârstă de 20 de ani, mama indignată a relatat experiența neplăcută prin care a trecut împreună cu copilul său, descriind condițiile de igienă precare și prezența dăunătorilor ca fiind "rupte dintr-un film de groază". Îngrijorată pentru sănătatea copiilor internați, aceasta a ridicat semne de întrebare cu privire la eficiența măsurilor de dezinsecție și a cerut răspunsuri de la Ministerul Sănătății.

Monica Adăscăliței, managerul general al spitalului, a confirmat autenticitatea imaginilor și a numit situația drept "regretabilă". A adăugat că, deși dezinsecția a fost efectuată recent, vechimea clădirii contribuie la reapariția problemelor. În același timp, managerul a subliniat că se fac demersuri pentru construirea unei noi clădiri pentru Secția de Pediatrie.

În urma scandalului, secția a fost închisă temporar, iar pacienții au fost relocați. Cu toate acestea, incidentul a stârnit nemulțumire și a atras atenția asupra condițiilor din spitalele românești. Autoritățile sunt acum sub presiune să asigure că standardele de igienă sunt respectate pentru a proteja sănătatea pacienților.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;