Mihail Neamțu își revizuiește declarațiile despre George Simion și se alătură listei AUR pentru europarlamentare

Mihail Neamțu își revizuiește declarațiile despre George Simion și se alătură listei AUR pentru europarlamentare

Mihail Neamțu, cunoscutul teolog și politician, a făcut vineri un anunț surprinzător, împărtășindu-și decizia de a candida pe lista AUR la alegerile europarlamentare. Într-un mesaj publicat pe Facebook, Neamțu și-a exprimat regretul pentru declarațiile anterioare la adresa liderului AUR, George Simion, pe care l-a numit "nulitate" în decembrie 2020, atribuindu-le unei "ceții mentale" cauzate de tratamentul agresiv împotriva COVID-19 pe care îl urma la acea vreme.

Neamțu a descris cum starea sa de sănătate precară, cauzată de virus și tratamentul intensiv, a contribuit la declarațiile sale de atunci, menționând că acum, după patru ani de cercetare și analiză, și-a schimbat perspectiva asupra mișcării AUR și a liderului acesteia. Acesta a recunoscut că a fost influențat de propaganda oficială, pe care acum o compară cu politica de monopol a lui Vladimir Putin, promovată de PSD-PNL.

În contextul actual, Neamțu își propune să meargă la Bruxelles pentru a contribui la restabilirea valorilor inițiale ale Uniunii Europene, bazate pe creștinism, familii puternice și comerț liber. În plus, a reiterat onoarea de a fi invitat în AUR de către Simion și a discutat despre viitorul mișcării suveraniste în cadrul unui podcast.

În trecut, Neamțu a fost implicat în controverse legate de promovarea scriitorilor legionari și a Mișcării Legionare din România, însă acum pare să se îndrepte către o nouă fază a carierei sale politice, alăturându-se unor figuri precum senatorul Cristian Târziu și avocatul Gheorghe Piperea pe lista AUR pentru europarlamentare.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;