Jaf armat la un hotel de lux din Paris, în urma vizitei lui Joe Biden

Jaf armat la un hotel de lux din Paris, în urma vizitei lui Joe Biden

Un jaf armat a avut loc la un hotel de 5 stele situat în apropierea bulevardului Champs-Élysées din Paris, la scurt timp după vizita președintelui american Joe Biden în Franța. Evenimentul s-a desfășurat în noaptea de sâmbătă spre duminică, când doi infractori înarmați cu un pistol au pătruns în hotelul Marignan și au atacat managerul hotelului și un angajat care se ocupa de bagaje.

Conform rapoartelor, agresorii i-au bătut pe cei doi angajați înainte de a-i lega cu cabluri de calculator. Sub amenințarea armelor, tâlharii au cerut să fie conduși la camera de valori a hotelului, de unde au sustras conținutul a două seifuri, cu un prejudiciu estimat la 5.000 de euro.

După comiterea jafului, atacatorii au fugit folosind o mașină furată anterior în zona Champs-Élysées, agresând de asemenea proprietarul vehiculului cu patul pistolului. Victimele jafului au primit îngrijiri medicale de la pompieri, iar proprietarul mașinii a fost transportat la spital.

Autoritățile franceze au deschis o anchetă sub coordonarea Parchetului din Paris, tratând cazul ca pe un jaf armat comis de o grupare organizată, o infracțiune gravă pentru care pedeapsa poate ajunge la 30 de ani de închisoare. Investigațiile sunt în curs pentru identificarea și prinderea făptașilor.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;