Italian Înșelat cu 112.000 de Euro de un Profil Fals cu Fotografii ale Irinei Shayk

Italian Înșelat cu 112.000 de Euro de un Profil Fals cu Fotografii ale Irinei Shayk

Un bărbat din Verona, Italia, a trăit timp de aproape un deceniu o poveste de dragoste online, care s-a dovedit a fi o înșelătorie costisitoare. Andrea Scolari, așa cum a fost identificat de presa italiană, a fost păcălit să trimită 112.000 de euro unei femei care pretindea că este avocat în Grecia și care și-a creat un profil fals pe rețelele sociale folosind imagini cu modelul cunoscut Irina Shayk.

Relația dintre Andrea și presupusa lui iubită, "Jackie", a fost una exclusiv telefonică și online, fără ca cei doi să se întâlnească vreodată față în față. Deși situația părea suspectă, italianul a fost complet captivat de fotografiile cu Irina Shayk și a devenit profund atașat de persoana din spatele ecranului. Acest lucru l-a determinat să ignore semnalele de alarmă și să trimită sume mari de bani pentru a ajuta la tratamentul presupusei fiice bolnave a lui "Jackie".

Situația a devenit critică atunci când Andrea a început să se împrumute și să-și gireze casa pentru a susține financiar tratamentul fictiv. Colegii săi de muncă, îngrijorați de situația lui precară, au apelat la emisiunea de investigații "Le Iene", care a dezvăluit înșelăciunea.

Investigațiile ulterioare au scos la iveală că în spatele profilului fals nu era altcineva decât Angelica Biffino, fosta cumnată a lui Andrea. Acum, Angelica este acuzată de înșelăciune și substituire de persoană și se confruntă cu un proces la Tribunalul Scaliger din Verona. În ciuda acuzațiilor, ea susține că este complet inocentă și așteaptă cu nerăbdare să-și explice cazul în instanță.

Andrea Scolari caută acum despăgubiri morale și materiale în valoare de 160.000 de euro de la fosta sa cumnată, în timp ce povestea sa servește drept un avertisment dureros despre pericolele relațiilor online și înșelătoriilor sentimentale.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;