Ionuț Stroe Deschide Debatul Privind Rolul României în Ascensiunea lui Mircea Geoană la NATO

Ionuț Stroe Deschide Debatul Privind Rolul României în Ascensiunea lui Mircea Geoană la NATO

Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al Partidului Național Liberal (PNL), a oferit o replică plină de ironie la adresa lui Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, în urma declarațiilor acestuia despre modul în care a ajuns în poziția actuală. Într-o emisiune la Prima News, Stroe a subliniat importanța modestiei și a recunoașterii contribuției statului român în cariera lui Geoană.

Mircea Geoană, care a ocupat mai multe funcții importante în România, inclusiv cea de președinte al Senatului, a afirmat recent că a obținut poziția de secretar general adjunct al NATO "pe persoană fizică", declarație care a stârnit reacția lui Stroe. "Nu poți spune acum, după o carieră în care ai fost legat de instituționalul românesc, că nu ai beneficiat de pe urma susținerii statului care te-a promovat, te-a format și ți-a dat posibilitatea unei evoluții publice, chiar internaționale, remarcabile", a comentat Stroe.

De asemenea, Stroe a evidențiat eforturile multor persoane din diferite sfere ale guvernării și administrației care l-au susținut pe Geoană în decursul carierei sale. "De la Dăbuleni până la NATO, toți oamenii au muncit pentru acest om", a adăugat el, sugerând că Geoană ar trebui să recunoască această susținere.

Geoană a menționat că nu își face campanie pe spatele Alianței Nord-Atlantice și că va lua o decizie privind o posibilă candidatură la președinția României după încheierea mandatului său la NATO. Dezbaterile privind contribuția și suportul României în cariera lui Geoană rămân deschise, iar declarațiile lui Stroe au alimentat discuțiile pe această temă.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;