Intervenție de Urgență în Constanța: Incendiu la Vopsitorie Auto Rănește O Persoană și Distrugere Vehicule

Intervenție de Urgență în Constanța: Incendiu la Vopsitorie Auto Rănește O Persoană și Distrugere Vehicule

Un incendiu violent a avut loc la o vopsitorie auto situată pe strada Baba Novac din Constanța, joi dimineața. Două încăperi care conțineau cuptoare de uscare și autoturisme au fost cuprinse de flăcări, provocând rănirea unui bărbat de 64 de ani și distrugerea vehiculelor implicate.

Echipajele de pompieri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea au intervenit rapid la fața locului cu mai multe autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoplatformă, echipaje SMURD, de descarcerare și CBRN, precum și o autospecială transport personal și victime multiple. În sprijin a venit și AT10000 de la Detașamentul Palas.

Victima, care a suferit arsuri la mâini, a primit îngrijiri medicale la locul incidentului, după care a fost transportată la spital pentru tratament suplimentar. Din fericire, în urma măsurătorilor efectuate de echipajul CBRN, nu s-au detectat gaze sau valori depășite de substanțe periculoase care să pună în pericol echipajele de intervenție sau populația din împrejurimi.

Autoritățile continuă să investigheze cauza incendiului, iar locuitorii din zonă sunt sfătuiți să evite aria afectată până la finalizarea operațiunilor de intervenție.

Acest eveniment subliniază importanța măsurilor de siguranță în astfel de facilități industriale și ne reamintește eroismul echipajelor de intervenție care acționează rapid pentru a proteja vieți și proprietăți.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;