Incident la metrou în București: Călătorii evacuați după ce un pasager a forțat ușa unui tren

Incident la metrou în București: Călătorii evacuați după ce un pasager a forțat ușa unui tren

Un incident neobișnuit a perturbat mersul metroului în dimineața zilei de miercuri, la stația Piața Unirii din București. În jurul orei 8:35, pasagerii unui tren cu destinația Pipera au fost evacuați după ce un bărbat a forțat una dintre ușile trenului, împiedicând astfel închiderea corectă a acesteia.

Metrorex a comunicat că, pentru asigurarea siguranței călătorilor, mecanicul a luat decizia de a debarca trenul și de a-l retrage în depou pentru reparații. În urma incidentului, călătorii au fost nevoiți să aștepte următorul tren pentru a-și continua drumul. Deși incidentul a provocat întârzieri și aglomerație pe peron, compania a anunțat că situația a fost remediată și că se circulă în condiții normale.

Incidentul a fost gestionat rapid de către personalul Metrorex, iar călătorii au fost informați prin anunțuri în stație despre situația creată. Această situație nefericită ne reamintește de importanța respectării regulilor de siguranță în transportul în comun și de consecințele pe care le pot avea gesturile imprudente.

Metrorex își cere scuze pentru disconfortul creat și le mulțumește călătorilor pentru înțelegere și cooperare în timpul acestui incident neașteptat.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;