Incident între Senatoarea Diana Șoșoacă și Jandarmeria București în preajma unui camion cu materiale electorale

Incident între Senatoarea Diana Șoșoacă și Jandarmeria București în preajma unui camion cu materiale electorale

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost protagonistă într-un incident cu forțele de ordine în apropierea unui camion ce transporta materiale electorale. Incidentul a avut loc miercuri, când senatoarea a încercat să forțeze cordonul de jandarmi și să acceseze clădirea unde erau depozitate buletine de vot deja numărate, fără să existe suspiciuni asupra acestora. Conform declarației purtătorului de cuvânt al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului București, căpitan Alexandru Iacob, materialele erau transportate într-un depozit închiriat de Tribunalul Municipiului București de la Primăria Generală.

Șoșoacă, însoțită de Luis Lazarus, a filmat live pe Facebook incidentul, care a durat aproape 2 ore, în timpul căruia a acuzat jandarmii de agresiune. Jandarmeria București a negat acuzațiile de bruscare, susținând că senatoarea a fost cea care a provocat forțele de ordine fizic și verbal. În urma incidentului, Șoșoacă a solicitat o ambulanță, pretinzând că se simte rău, însă a refuzat ulterior să rămână în ambulanța SMURD care a sosit la fața locului.

Rezultatele provizorii ale alegerilor europarlamentare indică faptul că partidul SOS România, reprezentat de Diana Șoșoacă și Luis Lazarus, a depășit pragul electoral de 5%, obținând două mandate în Parlamentul European. Jandarmeria a anunțat că va lua măsurile legale care se impun în urma acestui incident.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;