Explozie urmată de incendiu la Dedeman Botoșani: Lucrări la sistemul de gaz și multiple victime

Explozie urmată de incendiu la Dedeman Botoșani: Lucrări la sistemul de gaz și multiple victime

Astăzi, 7 iunie 2024, în jurul orei 10:30, o explozie urmată de un incendiu a avut loc la magazinul Dedeman din Botoșani. Incidentul a rezultat în rănirea mai multor persoane, dintre care cel puțin 13 au fost transportate la spital, iar alte 110 s-au autoevacuat. Patru dintre victimele rănite sunt în stare gravă și urmează să fie transferate la spitale din București și Iași.

La momentul incidentului, o firmă externă autorizată efectua lucrări la sistemul de alimentare cu gaz al magazinului, iar autoritățile investighează acum posibila legătură între aceste lucrări și explozie. Dedeman Botoșani avea toate autorizațiile și avizele necesare din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență, iar funcționarea instalațiilor de protecție la incendiu a ajutat la limitarea daunelor.

Autoritățile au activat planul roșu de intervenție, iar echipele de salvare continuă să caute alte posibile victime în interiorul magazinului. Compania Dedeman și-a exprimat angajamentul de a sprijini recuperarea victimelor și a mulțumit echipelor de intervenție pentru gestionarea eficientă a situației.

Investigațiile privind cauzele exacte ale exploziei sunt în curs, iar Dedeman va furniza informații oficiale după finalizarea anchetelor.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;