Explozie Devastatoare în Elveția: Două Persoane Decedate și 11 Rănite într-un Centru Comercial

Explozie Devastatoare în Elveția: Două Persoane Decedate și 11 Rănite într-un Centru Comercial

Două persoane și-au pierdut viața și alte 11 au fost rănite în urma unei explozii urmate de un incendiu într-o parcare subterană a unui centru comercial din Nussbaumen, nordul Elveției. Incidentul a avut loc joi seara, în jurul orei 19:00, ora locală.

Explozia inițială a fost urmată de mai multe deflagrații secundare, cauzând pagube materiale semnificative și extinderea focului la un etaj al clădirii de deasupra parcării. Autoritățile au exclus posibilitatea unui act criminal sau a unui atentat, tratând evenimentul drept un accident.

Echipele de urgență, inclusiv pompieri, polițiști și trei elicoptere de salvare, au fost rapid mobilizate la fața locului. Aproximativ 100 de persoane au fost evacuate din clădirea afectată. Salvatorii au fost nevoiți să intervină pentru aterizarea forțată a unor drone care filmau scena și interferau cu operațiunile aeriene.

Poliția Cantonului Aargau a inițiat o anchetă pentru a determina cauzele exacte ale exploziilor. Locuitorii evacuați au fost cazati temporar în alte locații până când clădirea va fi declarată sigură pentru reintrare.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;