Confruntare fizică între deputații Florin Roman și Dan Vîlceanu în Parlament

Confruntare fizică între deputații Florin Roman și Dan Vîlceanu în Parlament

Incidentul a avut loc în Parlamentul României, unde deputații Florin Roman și Dan Vîlceanu, ambii foști miniștri din partea Partidului Național Liberal (PNL), au fost implicați într-un conflict care a escaladat la nivel fizic. Conform declarațiilor lui Florin Roman, acesta ar fi fost bruscat și agresat fizic de Dan Vîlceanu, fapt pentru care a anunțat că va depune o plângere penală.

Președintele PNL și al Senatului, Nicolae Ciucă, a condamnat incidentul, considerându-l un act de violență fizică inacceptabil și cerând conducerii Camerei Deputaților să ia măsurile necesare. Nicolae Ciucă a subliniat că asemenea comportamente sunt de neacceptat, mai ales într-un spațiu care ar trebui să reprezinte un exemplu de civilizație și respect pentru reguli.

Deputatul Dan Vîlceanu, implicat în altercație, nu a oferit încă o declarație publică în legătură cu acest incident. Detaliile complete ale confruntării și urmările juridice ale acesteia rămân în așteptarea unor actualizări.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;