Bărbat grav rănit după ce a provocat un taur în stil toreador în Neamț

Bărbat grav rănit după ce a provocat un taur în stil toreador în Neamț

Un bărbat în vârstă de 34 de ani din localitatea Boghicea, județul Neamț, a fost grav rănit după ce a provocat un taur imitând mișcările unui toreador. Incidentul s-a petrecut marți seară, în jurul orei 22:00, la o stână din zonă.

Victima a fost transportată în stare gravă la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Conform declarațiilor reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Neamț, bărbatul s-ar fi prezentat la unitatea medicală sesizând că a fost lovit de bovina pe care a încercat să o ademenească cu o haină.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă investigațiile pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului. Victima a fost ulterior transportată la un spital din Iași pentru tratament de specialitate.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;