Atac armat în Minneapolis: Trei persoane decedate, inclusiv un ofițer de poliție

Atac armat în Minneapolis: Trei persoane decedate, inclusiv un ofițer de poliție

Un incident tragic s-a produs joi în orașul Minneapolis, statul Minnesota, unde un atac armat a dus la pierderea a cel puțin trei vieți, inclusiv a unui ofițer de poliție. Un alt polițist și un pompier se numără printre cei răniți. Departamentul de poliție din Minneapolis a confirmat pe rețelele sociale că a avut loc un „incident în desfășurare”, în urma căruia șase persoane au fost rănite.

Autoritățile locale au anunțat că și un suspect a fost ucis în atac, iar investigațiile privind motivul acestui eveniment sunt în curs. Cartierul Whittier, unde a avut loc incidentul, este cunoscut pentru Institutul de Artă Minneapolis și Colegiul de Artă și Design Minneapolis.

Potrivit presei locale, acesta este primul atac armat din ultimii 20 de ani în Minneapolis în care un polițist a fost împușcat mortal în timpul serviciului. Situația rămâne fluidă, iar publicul a fost îndemnat să evite zona afectată. Un polițist în vârstă de 28 de ani a fost declarat decedat, iar un alt ofițer este în stare critică, după un schimb de focuri cu agresorul.

Investigațiile sunt în desfășurare, iar comunitatea este în stare de șoc în urma acestui eveniment violent.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;