Tragedie la Atena: Un fost angajat deschide focul la sediul unei companii maritime, patru persoane decedate

Tragedie la Atena: Un fost angajat deschide focul la sediul unei companii maritime, patru persoane decedate

Într-un incident șocant care a zguduit comunitatea din Glyfada, o suburbie a Atenei, patru persoane și-au pierdut viața în urma unui atac armat la sediul companiei maritime European Product Carriers. Tragedia a avut loc luni, când un fost angajat al companiei a intrat înarmat în clădire și a început să tragă, ucigând doi bărbați și o femeie.

Conform poliției elene, atacatorul, al cărui nume nu a fost încă făcut public, s-a baricadat în birourile companiei după atac. Mai târziu, forțele de ordine l-au găsit fără suflare în subsolul clădirii, cu arma alături. Primele indicii sugerează că atacatorul s-ar fi sinucis.

Incidentul a avut loc în jurul orei 10:20 locale (08:20 GMT), iar poliția a reușit să evacueze două femei pe care atacatorul le închisese în toaletă. Compania European Product Carriers, cu o istorie începând din 1979, operează o flotă de aproximativ 35 de nave, inclusiv petroliere.

În urma acestui eveniment tragic, este important să ne amintim că există resurse disponibile pentru cei care se confruntă cu gânduri suicidare. Telverde Antisuicid oferă consiliere în situații de criză suicidară și poate fi contactat gratuit la nivel național între orele 19:00 și 7:00 la numărul de telefon 0800 801 200 sau prin email la [email protected]

Pentru a fi la curent cu ultimele știri, urmăriți-ne pe Google News.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;