Acțiune împotriva cruzimii față de animale în Mureș: Amendă de 8.000 de lei pentru organizarea luptelor de câini

Acțiune împotriva cruzimii față de animale în Mureș: Amendă de 8.000 de lei pentru organizarea luptelor de câini

În județul Mureș, autoritățile au luat măsuri drastice împotriva abuzurilor față de animale, după ce un bărbat a fost prins organizând lupte ilegale de câini și practicând intervenții chirurgicale neautorizate asupra acestora. Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Mureș au efectuat două percheziții domiciliare și au descoperit un câine cu urechile tăiate, victima evidentă a acestor practici inumane.

În urma perchezițiilor, au fost confiscate documente relevante pentru anchetă și un telefon mobil. Pe lângă descoperirea câinelui mutilat, polițiștii au aplicat proprietarului patru amenzi contravenționale în sumă totală de 8.000 de lei, conform legislației care protejează drepturile animalelor. De asemenea, a fost emis un ordin de plasare în adăpost pentru un alt câine nemicrocipat și nesterilizat, care era ținut în condiții improprii.

Această acțiune subliniază importanța respectării legislației în domeniul protecției animalelor și reprezintă un avertisment ferm pentru cei care se gândesc să se implice în astfel de activități ilegale și barbare. Poliția Română continuă investigațiile pentru a asigura că toate persoanele implicate sunt aduse în fața justiției.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;