Accident pe Dunăre: Vas de croazieră bulgar se ciocnește de un zid în Austria, 11 persoane rănite

Accident pe Dunăre: Vas de croazieră bulgar se ciocnește de un zid în Austria, 11 persoane rănite

Un incident nefericit a avut loc pe apele Dunării când un vas de croazieră bulgar a intrat în coliziune cu un zid de beton al unei ecluze în nordul Austriei, în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, 30 martie. Incidentul s-a soldat cu rănirea a cel puțin 11 persoane, care au fost nevoite să primească îngrijiri medicale la spital.

Vasul de croazieră, care se îndrepta din Bavaria spre Linz, avea la bord aproximativ 160 de pasageri în momentul accidentului. Conform declarațiilor poliției din orașul Eferding, nava a putut continua călătoria după producerea incidentului, ceea ce sugerează că daunele suferite nu au fost suficient de grave pentru a opri deplasarea.

Gravitatea rănilor nu a fost încă detaliată, iar autoritățile continuă să investigheze cauzele exacte care au dus la producerea accidentului. Pe lângă cei 11 pasageri răniți grav, alte șase persoane au suferit leziuni minore care nu au necesitat spitalizare.

Acest eveniment nefericit atrage atenția asupra importanței măsurilor de siguranță pe vasele de croazieră și necesitatea verificărilor periodice ale infrastructurii navigabile.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;