"Wednesday" Sezonul 2: Filmările Încep în Irlanda, cu Magicianul Român Victor Dorobanțu și Alte Nume Noi în Distribuție

"Wednesday" Sezonul 2: Filmările Încep în Irlanda, cu Magicianul Român Victor Dorobanțu și Alte Nume Noi în Distribuție

Netflix a dat startul filmărilor pentru sezonul 2 al serialului de succes „Wednesday”, anunțând mutarea producției din România în Irlanda. Cu toate acestea, magicianul român Victor Dorobanțu va continua să își împrumute talentul în rolul lui Thing, unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale seriei.

Primul sezon, lansat în noiembrie 2021, a avut mare succes, fiind filmat în locații pitorești din România, cum ar fi Castelul Cantacuzino din Bușteni și gara din Sinaia. Acum, echipa „Wednesday” se pregătește să aducă pe ecrane noi aventuri supranaturale, împreună cu un amestec de actori consacrați și fețe noi.

Pe lângă Victor Dorobanțu, distribuția îi include pe Jenna Ortega în rolul principal, alături de nume mari ca Catherine Zeta-Jones și Luis Guzmán. Sezonul al doilea promite să fie la fel de captivant, cu personaje noi interpretate de actori renumiți precum Steve Buscemi, Billie Piper și Christopher Lloyd, care revine în universul Addams după ce l-a interpretat pe Uncle Fester în filmele clasice.

Creatorii serialului, Al Gough și Miles Millar, își exprimă entuziasmul față de noul sezon, menționând că „întreaga familie Addams se va înscrie la Nevermore Academy”, sugerând astfel că fanii pot aștepta multe surprize și dezvoltări interesante ale poveștii.

„Wednesday” a devenit cea mai populară serie Netflix în limba engleză, cu un număr impresionant de vizualizări și un loc stabil în Top 10 Global pe platforma de streaming. Acest succes se datorează nu doar intrigii pline de mister și elemente supranaturale, ci și prestațiilor actoricești de excepție, care au captivat publicul din întreaga lume.

Cu o echipă de producție și regie formată din profesioniști precum Jenna Ortega, care acum este și producător, sezonul 2 al serialului „Wednesday” este așteptat cu nerăbdare de fani și promite să fie la înălțimea așteptărilor.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;