Sorin Grindeanu: PSD încrezător într-o victorie totală la alegerile din acest an

Sorin Grindeanu: PSD încrezător într-o victorie totală la alegerile din acest an

Prim-vicepreşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Sorin Grindeanu, a exprimat vineri, la Târgu-Mureş, încrederea deplină în capacitatea partidului de a câștiga toate scrutinele electorale din acest an, inclusiv prezidențialele, cu Marcel Ciolacu în fruntea țării. Comparând situația actuală cu cea din anul 2000, când PSD a obținut o serie de victorii electorale importante, Grindeanu a subliniat că partidul se află într-o poziție strategică similară și este pregătit să repete istoria.

În cadrul conferinței județene a PSD de la Târgu-Mureș, Grindeanu a declarat: „Suntem exact în aceeaşi situaţie în care, sigur, după 24 de ani, să fim cei care vom da viitorul preşedinte al României, pe Marcel Ciolacu”. Această declarație vine într-un moment în care PSD demonstrează unitate și o abordare strategică în toate acțiunile sale politice, lucru care, potrivit lui Grindeanu, se vede în rezultatele obținute până acum.

Grindeanu a mai adăugat că anul 2023 este unul decisiv pentru PSD, cu alegerile prezidențiale programate în septembrie și alegerile parlamentare în luna decembrie. Scopul este nu doar câștigarea alegerilor, ci și asigurarea unei infrastructuri moderne pentru România, lucru evidențiat de proiectele ample în curs de desfășurare în domeniul transporturilor, unde Grindeanu ocupă funcția de ministru.

Această viziune optimistă este susținută de rezultatele pozitive ale partidului în ultimii ani și de creșterea bugetului Ministerului Transporturilor, care s-a dublat, permițând astfel accelerarea proiectelor de infrastructură.

PSD se pregătește să intre în aceste alegeri cu o strategie bine pusă la punct și cu speranța că va oferi României un nou început sub conducerea lui Marcel Ciolacu.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;