Sebastian Colțescu Stabilește un Nou Record în Arbitrajul Românesc

Sebastian Colțescu Stabilește un Nou Record în Arbitrajul Românesc

Sebastian Colțescu a marcat un moment istoric în arbitrajul românesc, depășind recordul stabilit anterior de Alexandru Tudor, prin conducerea celui de-al 382-lea meci din primul eșalon al fotbalului românesc. Acesta a doborât recordul de 381 de meciuri, care a fost menținut timp de cinci ani de Tudor, consacrându-se ca cel mai experimentat arbitru din istoria Superligii.

La vârsta de 46 de ani, Colțescu a atins acest reper remarcabil în timpul meciului dintre Sepsi și Farul Constanța, încheiat cu scorul de 0-1, contând pentru etapa a 26-a a campionatului. Debutul său în prima ligă datează din 28 noiembrie 2003, când a arbitrat întâlnirea dintre Oțelul Galați și Gloria Bistrița.

Într-un interviu acordat frf.ro, Sebastian Colțescu a împărtășit sentimentele sale legate de această realizare: „E o împlinire profesională, dar şi personală, e rezultatul muncii mele de-a lungul anilor. [...] Şi abia aştept să vină următorul arbitru, fie Istvan Kovacs, fie Ovidiu Haţegan, să mă depăşească pentru a-i felicita.”

Colțescu a povestit și despre primul său meci, despre emoțiile și momentele memorabile trăite, precum și despre parcursul său în cariera internațională, inclusiv experiențele cu jucători de calibru mondial precum Messi și Cristiano Ronaldo. Apreciind fiecare etapă a carierei sale, de la juniori până la competițiile internaționale, Colțescu a recunoscut că fiecare meci a reprezentat o provocare care l-a motivat să mențină un nivel înalt de performanță.

În semn de recunoștință, a mulțumit tuturor celor care l-au sprijinit de-a lungul carierei, inclusiv lui Kyros Vassaras, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, pentru încrederea acordată după un episod dificil din Liga Campionilor.

Acest record nu este doar o realizare personală pentru Sebastian Colțescu, ci și un moment de mândrie pentru arbitrajul românesc, care își sărbătorește astfel unul dintre cei mai devotați și experimentați membri.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;