Oprah Winfrey se recuperează după o spitalizare datorată unei probleme stomacale grave

Oprah Winfrey se recuperează după o spitalizare datorată unei probleme stomacale grave

Oprah Winfrey, cunoscuta personalitate media, a fost recent spitalizată cu o problemă gravă la stomac, potrivit declarațiilor prietenei și colegei sale Gayle King. În timpul unei emisiuni "CBS Mornings", King a dezvăluit că Winfrey a suferit de o gripă stomacală ce a condus la deshidratare și a necesitat tratament prin perfuzie. Incidentul a fost descris drept "o chestie foarte serioasă" de către King, care a exprimat speranța că Winfrey nu va fi supărată pentru divulgarea informațiilor.

La vârsta de 70 de ani, Oprah Winfrey este în proces de recuperare, dar încă nu s-a putut "mobiliza". Această situație de sănătate a impiedicat-o pe Winfrey să participe la emisiunea de marți, unde trebuia să discute despre romanul "Familiaris" de David Wroblewski, cea mai recentă selecție a Clubului său de Carte și un prequel al selecției anterioare "The Story of Edgar Sawtelle". Detaliile privind starea de sănătate a lui Winfrey au fost împărtășite de King în contextul importanței pe care Winfrey o acordă Clubului de Carte.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;