Nigel Farage, atacat cu obiecte în timpul campaniei electorale

Nigel Farage, atacat cu obiecte în timpul campaniei electorale

Nigel Farage, fostul lider al UKIP și actualul lider al Partidului Reformei din Marea Britanie, a fost ținta unui atac în timpul unui miting electoral în orașul Barnsley, regiunea South Yorkshire. Farage participa la un eveniment de campanie pentru alegerile parlamentare programate pentru 4 iulie, când a fost atacat cu obiecte care par a fi fost aruncate dintr-un tomberon. Imagini video și fotografii de la fața locului au fost distribuite pe rețelele de socializare, prezentând momentul în care Farage încearcă să se protejeze.

Incidentul a avut loc în timp ce Farage își saluta susținătorii de la etajul superior al unui autobuz de campanie. Poliția a reacționat rapid și a reținut un bărbat în vârstă de 28 de ani, presupusul atacator, care a încercat să fugă dar a fost prins și pus la pământ de forțele de ordine.

Nigel Farage a mulțumit poliției pentru intervenție printr-o postare pe Twitter: „Mulțumirile mele uriașe astăzi pentru Poliția South Yorkshire. Nu voi fi intimidat sau speriat de o gloată violentă de stânga care urăște țara noastră”. Acesta nu este primul incident de acest gen în care Farage este implicat, politicianul fiind cunoscut pentru pozițiile sale controversate și pentru rolul său în promovarea Brexit-ului.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;