Nicuşor Dan Respinge Candidatura la Prezidenţiale şi Îşi Doreşte un Al Treilea Mandat de Primar al Capitalei

Nicuşor Dan Respinge Candidatura la Prezidenţiale şi Îşi Doreşte un Al Treilea Mandat de Primar al Capitalei

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că nu are intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale, concentrându-se în schimb pe administrarea Bucureştiului şi pe obţinerea unui al treilea mandat de primar. Într-o apariție recentă la Digi 24, Nicuşor Dan a subliniat că doreşte să continue proiectele începute şi să se ocupe de problemele existente în Capitală, comparând stadiul dezvoltării oraşului cu alte oraşe din vestul ţării.

Primarul reales a menţionat că speră să obţină o majoritate în Consiliul General al Municipiului Bucureşti, menţionând că este pregătit să negocieze cu toate partidele pentru a atinge acest obiectiv. Afirmând că restanţele şi proiectele Bucureştiului sunt numeroase, Nicuşor Dan a respins ideea unei posibile candidaturi la funcţia de preşedinte, reiterându-şi angajamentul faţă de dezvoltarea Capitalei.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;