Nicolae Ciucă aduce umorul în politică la evenimentul de lansare din Calafat

Nicolae Ciucă aduce umorul în politică la evenimentul de lansare din Calafat

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a adus o notă de umor în cadrul evenimentului de lansare a candidaturii lui Dorel Mituleţu pentru funcţia de primar al municipiului Calafat, judeţul Dolj. Într-o atmosferă relaxată, Ciucă a glumit pe seama unor incidente minore şi a inclusivităţii unui cimitir în clipul electoral al candidatului.

La eveniment, Ciucă a răspuns cu spirit la situaţii neprevăzute, cum ar fi un bec care a început să fumege şi baloane care s-au spart. "Mai devreme, îi făceam un semn tehnicianului că ieşea fum de la bec şi mi-a făcut un semn discret: 'lasă, dacă iese fum înseamnă că funcţionează!'. Iar baloanele care se sparg sunt pentru domnul primar, să ne învăţăm cum sună dopul de şampanie când câştigă alegerile", a declarat Ciucă, stârnind râsete în sală.

În clipul electoral al lui Mituleţu, pe lângă proiectele majore, a apărut şi imaginea cimitirului, lucru care nu a scăpat atenţiei liderului PNL. "A fost pentru prima dată când, pe lângă marile realizări, în filmul de prezentare, apare şi cimitirul. Asta e pentru memento mori, să nu uităm unde ne ducem. Domnule primar, trebuie să faceţi o poartă acolo şi să scrieţi pe ea: porunca lui este viaţă veşnică şi ştim ce-avem de făcut!", a adăugat Ciucă, sugerând că toate aspectele comunităţii sunt importante, chiar şi cele mai puţin obişnuite în materialele electorale.

Cu această abordare plină de umor, Nicolae Ciucă a reuşit să destindă atmosfera şi să aducă un suflu nou în politica locală, demonstrând că şi liderii politici pot avea un simţ al umorului dezvoltat.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;