Mohammad Murad - De la Afaceri de Succes la Candidatura AUR pentru CJ Constanța

Mohammad Murad - De la Afaceri de Succes la Candidatura AUR pentru CJ Constanța

Mohammad Murad, cunoscut om de afaceri în domeniul hotelier și imobiliar, face un pas important în cariera sa politică, acceptând propunerea Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța. Anunțul a fost făcut de liderul AUR, George Simion, în cadrul unei reuniuni unde au fost prezentate strategiile și candidații partidului pentru alegerile locale din 9 iunie.

Murad, de origine libaneză, a venit în România în 1982 pentru a studia medicina și a devenit un nume de referință pe piața imobiliară și hotelieră, cu un portofoliu impresionant de peste 3.300 de camere de hotel. În 2020, a candidat pentru funcția de primar al Mangaliei, cu susținere din partea PSD, iar acum își continuă drumul în politică sub sigla AUR.

Simion a lăudat realizările lui Murad, menționând transformarea complexului Amfiteatru-Panoramic-Belvedere și contribuția sa la comunitate. Murad însuși se descrie ca un „soldat” al partidului, gata să lupte pentru dreptate și soluții concrete la problemele comunității.

În ciuda unor declarații controversate ale altor candidați AUR legate de teme sensibile precum sănătatea mintală, Murad pare să se concentreze pe proiecte și construcție, distanțându-se de retorica anti-sistem promovată de unele voci din partid.

Candidatura sa vine într-un moment în care AUR își consolidează poziția pe scena politică locală, cu promisiuni de schimbare și îmbunătățire a vieții comunităților din Constanța. Cu o experiență vastă în afaceri și o viziune orientată spre dezvoltare, Mohammad Murad speră să aducă o nouă perspectivă în administrația locală.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;