Modelul OnlyFans, Lolita Bogdanova, în Topul Celor Mai Căutate Persoane în Rusia pentru Acte Indecente în Piața Roșie

Modelul OnlyFans, Lolita Bogdanova, în Topul Celor Mai Căutate Persoane în Rusia pentru Acte Indecente în Piața Roșie

Lolita Bogdanova, un model ucrainean în vârstă de 24 de ani cunoscut pentru activitatea sa pe platforma OnlyFans, a devenit subiectul unei urmăriri internaționale inițiate de Ministerul rus al Afacerilor Interne. În 2021, Bogdanova a provocat un val de controverse după ce a fost filmată topless în Piața Roșie din Moscova, un gest considerat ofensator la adresa simbolurilor religioase și naționale rusești.

Incidentul, care a avut loc în fața celebrei catedrale Sfântul Vasile, a atras atenția autorităților ruse, care au deschis un dosar penal împotriva modelului pentru insultarea sentimentelor religioase, conform articolului 148 din Codul Penal al Federației Ruse. Aceasta infracțiune este pasibilă de până la un an de închisoare.

În ciuda interdicției de a părăsi țara emisă pe numele său în timpul anchetei, Bogdanova a reușit să evadeze din Rusia și, în prezent, se află în Statele Unite, având rezidența în Los Angeles. Cunoscută sub pseudonimul Lola Bunny pe OnlyFans, Bogdanova a provocat reacții diverse în spațiul online, de la susținere pentru libertatea de expresie până la critici pentru lipsa de respect față de locurile sacre.

Această situație subliniază tensiunile dintre expresia artistică și normele culturale și legale, în special în contextul relațiilor dintre Rusia și Ucraina. În timp ce unii o văd pe Bogdanova ca pe o victimă a cenzurii și a represiunii politice, alții o condamnă pentru comportamentul său provocator și pentru nerespectarea valorilor tradiționale.

Pe măsură ce cazul continuă să fie dezbătut în spațiul public, rămâne de văzut cum se va desfășura urmărirea internațională și dacă Bogdanova va fi adusă în fața justiției ruse pentru acțiunile sale.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;