Luxul pe patru roți din București uimește un turist italian: „Mai multe BMW-uri decât în Germania!”

Luxul pe patru roți din București uimește un turist italian: „Mai multe BMW-uri decât în Germania!”

Un turist italian, cunoscut în mediul online sub pseudonimul Paoletto, a rămas uimit de numărul mare de mașini de lux care circulă pe străzile Bucureștiului. Într-un videoclip postat pe TikTok, influencerul a surprins momentul în care o serie de autoturisme scumpe așteptau la un semafor, fapt care l-a determinat să exclame: „Este absurd!”.

Paoletto a observat că, deși România este considerată una dintre țările mai sărace din Europa, pe străzile capitalei se pot vedea frecvent mașini ale unor mărci prestigioase, precum BMW, dar și vehicule electrice cu prețuri ce depășesc zeci de mii de euro. Mai mult, el a fost surprins să constate că numărul de BMW-uri pare a fi mai mare decât în Germania, țara de origine a acestor autovehicule.

Videoclipul a devenit viral și a stârnit numeroase reacții printre utilizatorii de internet, mulți dintre ei împărtășind surpriza turistului italian. Faptul că o Dacie a fost prima mașină din coloană nu i-a scăpat influencerului, care a remarcat cu umor că acest lucru este de așteptat, întrucât Dacia este o marcă autohtonă.

Experiența lui Paoletto în București pune în lumină contrastul dintre percepția economică a României și realitatea străzilor sale, unde luxul vehiculelor pare să contrazică statisticile. Acest aspect a trezit curiozitatea și a oferit un subiect de discuție interesant atât pentru localnici, cât și pentru străini.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;