Intervenție de Urgență în Hunedoara: Microbuz Răsturnat și Plan Roșu Activat

Intervenție de Urgență în Hunedoara: Microbuz Răsturnat și Plan Roșu Activat

În dimineața zilei de marți, în jurul orei 07:00, un eveniment nefericit a perturbat liniștea comunei Balșa din județul Hunedoara. Un microbuz cu nouă persoane la bord s-a răsturnat în apropierea localității Geoagiu, determinând autoritățile să activeze Planul roșu de intervenție. Acesta reprezintă un protocol de urgență care presupune mobilizarea unui număr mare de resurse tehnice și umane pentru gestionarea situațiilor de criză.

Echipele de intervenție au fost alcătuite din pompierii din Orăștie, Geoagiu și Deva, care au acționat rapid pentru a asigura siguranța victimelor. La fața locului au fost trimise trei echipaje SMURD, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială prevăzută cu modul de descarcerare și o Autospecială pentru Transport Personal și Victime Multiple, alături de ambulanțele SAJ.

Din fericire, informațiile inițiale indică faptul că nu există persoane încarcerate, însă autoritățile continuă să evalueze situația și să acorde asistență medicală necesară tuturor celor afectați.

Condițiile meteo nefavorabile au fost un factor contribuitor la acest incident, drumul județean Geoagiu – Balșa fiind greu practicabil din cauza zăpezii. Autoritățile recomandă prudență sporită în trafic și evitarea deplasărilor care nu sunt absolut necesare în această perioadă.

Pentru cele mai recente actualizări și informații legate de acest caz, urmăriți-ne pe Google News.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;