CSM București Marchează Istoria în Liga Campionilor de Handbal Feminin

CSM București Marchează Istoria în Liga Campionilor de Handbal Feminin

CSM București a scris o nouă pagină de istorie în handbalul feminin, reușind pentru a noua oară consecutiv să se califice în sferturile de finală ale prestigioasei Ligii Campionilor. Succesul a venit după o victorie convingătoare în fața echipei Krim Ljubljana, cu un scor identic atât în manșa tur, cât și în retur, de 30-24.

Într-un meci disputat pe teren propriu, „tigroaicele” au demonstrat încă o dată că sunt o forță în handbalul european. Cu o primă repriză echilibrată, încheiată cu un avantaj minim de 14-13, CSM București a accelerat în partea secundă, distanțându-se și încheind partida cu un avans confortabil de șase goluri. Performanța echipei a fost susținută de jocul exemplar al Cristinei Neagu, care a marcat șapte goluri, ajutată de Gutierrez cu șase și Ingstad cu patru.

Următorul obstacol în calea CSM București spre Final Four-ul de la Budapesta este formația franceză Metz Handball, un adversar dificil, cu un palmares superior în fața româncelor. Confruntarea din sferturi, programată la finalul lunii aprilie, promite să fie una dintre cele mai interesante dueluri ale competiției.

Pe lângă CSM București, alte echipe care au obținut calificarea în sferturi sunt Vipers Kristiansand, SG BBM Bietigheim și FTC-Rail Cargo. Meciurile din această fază vor avea loc între 27 aprilie și 5 mai, iar fanii handbalului sunt deja în așteptarea unor confruntări spectaculoase.

CSM București continuă să viseze la gloria europeană și, cu o echipă puternică și determinată, speră să treacă de Metz și să ajungă în inima competiției, la Final Four. Cu fiecare meci, „tigroaicele” demonstrează că sunt pregătite să lupte pentru titlul suprem în handbalul feminin european.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;