Confruntări între suporteri la meciul Dinamo-UTA: Intervenție a Jandarmeriei pentru restabilirea ordinii

Confruntări între suporteri la meciul Dinamo-UTA: Intervenție a Jandarmeriei pentru restabilirea ordinii

Tensiuni au escaladat înaintea meciului Dinamo-UTA, ultima etapă a sezonului regulat al Superligii, desfășurat pe Stadionul Arcul de Triumf din București. Confruntările au început când suporterii echipei UTA Arad și cei ai CSA Steaua, care s-au alăturat arădenilor, au ajuns la stadion. Situația a degenerat rapid, cu incidente atât în afara arenei, cât și pe teren.

Primele altercații au avut loc în drum spre stadion, unde suporterii Stelei nu au cooperat cu forțele de ordine, forțând dispozitivul de jandarmi și folosind materiale pirotehnice. Ca răspuns, jandarmii au folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa mulțimea.

În interiorul stadionului, cu doar 15 minute înainte de începerea meciului, fanii lui Dinamo au aruncat torțe spre sectorul destinat suporterilor oaspeți, provocându-i să intre în conflict. În haosul creat, suporteri ai ambelor tabere au pătruns pe gazon, unde s-au împărțit pumni și picioare. Jandarmii au intervenit din nou cu substanțe iritant-lacrimogene pentru a restabili ordinea, iar începerea meciului a fost întârziată cu 8 minute.

Din fericire, în urma altercațiilor, nicio persoană nu a fost rănită grav. Jandarmeria a anunțat că va analiza imaginile operative și va aplica măsurile legale necesare, urmând să ofere informații suplimentare.

Incidentele de la meciul Dinamo-UTA reprezintă un exemplu îngrijorător al violenței în sport și evidențiază necesitatea unor măsuri mai stricte pentru asigurarea siguranței la evenimentele sportive.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;