Conflictul din familia Șoșoacă escaladează: Silvestru Șoșoacă acuză că a fost agresat la ordinul soției sale, senatoarea Diana Șoșoacă

Conflictul din familia Șoșoacă escaladează: Silvestru Șoșoacă acuză că a fost agresat la ordinul soției sale, senatoarea Diana Șoșoacă

Scandalul dintre Silvestru Șoșoacă și senatoarea Diana Șoșoacă atinge noi culmi, după ce Silvestru Șoșoacă a declarat că a fost victima unui atac fizic coordonat de către membrii partidului SOS, la presupusele indicații ale soției sale. Incidentul a avut loc sâmbătă seara și a dus la obținerea unui certificat IML de către victimă, pentru a atesta leziunile suferite.

Într-o declarație acordată postului Antena 3, Silvestru Șoșoacă a descris atacul ca fiind executat de un grup de "derbedei", care ar fi, de fapt, membri ai partidului SOS, formațiunea politică condusă de Diana Șoșoacă. El sugerează că atacatorii au acționat la comandă și că singura persoană care ar fi putut să-i coordoneze este chiar soția sa.

Pe de altă parte, Diana Șoșoacă a obținut anterior un ordin de protecție împotriva soțului său, acuzându-l de abuz emoțional și fizic. În ciuda acestor acuzații și a măsurilor de monitorizare impuse, brățara electronică a lui Silvestru Șoșoacă a fost îndepărtată de autorități, care au considerat că nu reprezintă o amenințare.

Poliția Capitalei și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 continuă cercetările în cazul acuzațiilor de violență în familie și nerespectarea ordinului de protecție.

Acest nou episod adaugă o altă pagină în istoria tumultoasă a relației dintre Silvestru și Diana Șoșoacă, cu acuzații grave care se aruncă de ambele părți și care atrag atenția opiniei publice și mass-media.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;