Celebrul antrenor Cosmin Olăroiu, audiat într-un dosar de spălare de bani

Celebrul antrenor Cosmin Olăroiu, audiat într-un dosar de spălare de bani

Antrenorul român Cosmin Olăroiu a fost audiat de polițiști într-un dosar de spălare de bani. Audierea a avut loc la sediul Inspectoratului General al Poliției Române și este legată de o serie de tranzacții imobiliare efectuate prin firma la care Olăroiu este acționar. În dosar este implicat și un cunoscut milionar, cunoscut sub numele de Stelu-ANRP, precum și fiul unui violonist faimos.

Potrivit informațiilor, tranzacțiile suspecte sunt legate de achiziția unor apartamente, iar antrenorul a cumpărat societatea în 2018 de la milionarul menționat. Deși afacerea a avut un rulaj de 12 milioane de euro anul trecut, acum pare să-i aducă probleme lui Olăroiu, care a declarat că încearcă să se retragă din afacere după ce a aflat despre presupusele ilegalități.

La audieri, Olăroiu nu a fost foarte comunicativ, menționând succint că intenționează să se retragă din afacere. De asemenea, fiul său a fost inițial mandatar în companie, ulterior devenind administrator și acționar într-o altă firmă implicată în construcția de locuințe în Mamaia, unde milionarul menționat are, de asemenea, conexiuni.

Milionarul implicat a fost anterior menționat în alte dosare mediatizate, unele dintre acestea ducând la condamnări. Detaliile cazului sunt în curs de investigare, iar implicarea exactă a celor menționați va fi clarificată pe măsură ce ancheta avansează.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;