Omagiu pentru eroul Corey Comperatore, decedat în tentativa de asasinat la mitingul lui Trump

Omagiu pentru eroul Corey Comperatore, decedat în tentativa de asasinat la mitingul lui Trump

Guvernatorul statului Pennsylvania, Josh Shapiro, a adus un omagiu lui Corey Comperatore, bărbatul de 50 de ani care și-a pierdut viața într-o tentativă de asasinat asupra fostului președinte Donald Trump, în timpul unui miting. Shapiro a dezvăluit că Comperatore, un pompier și susținător al lui Trump, a încercat să-și protejeze familia în momentul atacului.

"Corey și-a iubit comunitatea, dar mai ales familia", a afirmat Shapiro după ce a vorbit cu soția și fiicele defunctului. Guvernatorul a relatat că soția lui Comperatore a dorit ca actul de curaj al soțului ei să fie cunoscut, spunând că "Corey a murit ca un erou", protejându-și familia.

În timpul mitingului de sâmbătă, Donald Trump a fost rănit, fiind împușcat în ureche, în urma unei erori grave de securitate. FBI a catalogat incidentul drept "tentativă de asasinat". În urma atacului, au fost raportate două decese, inclusiv atacatorul, care a fost neutralizat de agenții Secret Service, și două persoane grav rănite.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;