Nicolae Ciucă Subliniază Pericolul Extremismului în Vizita sa în Republica Moldova

Nicolae Ciucă Subliniază Pericolul Extremismului în Vizita sa în Republica Moldova

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, în cadrul unei vizite oficiale în Republica Moldova, a atras atenția asupra pericolului pe care îl reprezintă partidele populiste și extremiste, subliniind necesitatea echilibrului în vremuri dificile. În contextul actual, cu provocări semnificative la adresa stabilității regionale, liderul PNL a evidențiat importanța unității și solidarității românilor, indiferent de locul în care se află.

Într-un discurs adresat membrilor și simpatizanților PNL Diaspora din Republica Moldova, Ciucă a făcut referire la istoria tumultoasă a Europei, marcând importanța recunoașterii și combaterii promisiunilor false ale partidelor cu tendințe extremiste. Acesta a subliniat că astfel de mișcări politice nu aduc prosperitate și stabilitate, ci doar haos și dezbinare.

Nicolae Ciucă a reiterat, de asemenea, angajamentul României de a rămâne cel mai apropiat partener și prieten al Republicii Moldova, pledând pentru continuarea parcursului european comun și pentru limitarea influenței curentelor extremiste. În discursul său, președintele PNL a evidențiat avantajele integrării în Uniunea Europeană, exemplificând cu creșterea nivelului de trai în România și exprimându-și sprijinul necondiționat pentru Republica Moldova în acest proces.

Vizita lui Nicolae Ciucă la Chișinău a inclus întâlniri cu membrii PNL Diaspora Republica Moldova și discuții pe teme de actualitate, relevante pentru relația bilaterală dintre cele două țări și pentru comunitatea românească din diaspora.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;