Nicolae Ciucă își confirmă candidatura la prezidențiale și răspunde criticilor

Nicolae Ciucă își confirmă candidatura la prezidențiale și răspunde criticilor

Liderul Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a reiterat angajamentul său de a candida la alegerile prezidențiale, într-o declarație acordată postului Digi24. Acesta a menționat că decizia a fost luată cu ceva timp în urmă, în cadrul unei întâlniri a Biroului Politic Național al partidului, unde a fost întrebat de colegi dacă se va angaja să candideze, răspunsul său fiind afirmativ. Ciucă a subliniat că, deși nu există în prezent alți doritori de a candida pentru funcția de președinte din partea PNL, consideră că formalizarea deciziei este un act de respect față de membrii partidului.

În ciuda poziției actuale în sondaje, Nicolae Ciucă este încrezător că va ajunge în turul al doilea al alegerilor prezidențiale. Liderul PNL a menționat că nu este prima dată când sondajele nu îl favorizează, dar speră la o realitate diferită în ziua votului. În plus, a abordat și criticile și glumele venite din partea liderilor Partidului Social Democrat (PSD), afirmând că astfel de atacuri sunt de așteptat în precampanie și nu îl afectează.

În cadrul aceleiași intervenții, Ciucă a clarificat că nu a intenționat să facă anunțul candidaturii în timpul vizitei sale la Washington, unde a participat la adunarea parlamentară NATO și a pledat pentru interesele geostrategice ale României și pentru continuarea politicii strategice față de Republica Moldova. Declarațiile sale vin ca răspuns la ironiile președintelui PSD, Marcel Ciolacu, care a comentat anunțul candidaturii lui Ciucă făcut în timpul vizitei sale în Statele Unite.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;