Iulian Dumitrescu, sprijinit pentru un nou mandat la CJ Prahova în ciuda acuzațiilor DNA

Iulian Dumitrescu, sprijinit pentru un nou mandat la CJ Prahova în ciuda acuzațiilor DNA

PNL Prahova a transmis un mesaj puternic de susținere pentru Iulian Dumitrescu, candidatul partidului pentru un nou mandat la președinția Consiliului Județean Prahova, în pofida cercetării acestuia de către Direcția Națională Anticorupție pentru acuzații de corupție. Primarii liberali au subliniat, printr-o scrisoare deschisă și o decizie unanimă în cadrul Colegiului Director Județean, că Dumitrescu reprezintă garanția continuării dezvoltării și prosperității localităților din Prahova, invocând realizările sale notabile în atragerea fondurilor europene și demararea unor proiecte de infrastructură de amploare.

Cu toate acestea, Dumitrescu rămâne sub control judiciar, fiind acuzat de luare de mită și fals în declarații, cu interdicția de a-și exercita funcția de președinte al CJ Prahova. În urma acuzațiilor, acesta a demisionat din toate funcțiile deținute în cadrul PNL, menționând că partidul nu este implicat în speța respectivă. În plus, sora și cumnatul lui Dumitrescu sunt de asemenea cercetați în același dosar.

Cu toate acestea, susținerea PNL Prahova pentru Dumitrescu subliniază o nevoie de stabilitate și continuitate în administrația județeană, punând accent pe importanța finalizării proiectelor începute și pe beneficiile pe care acestea le-ar aduce comunităților locale. Acest caz evidențiază tensiunile dintre necesitatea de a păstra integritatea în funcțiile publice și dorința de a continua progresele în dezvoltarea regională.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;