ISRA Design Interior Adaugă Prestigiu României la International Property Awards

ISRA Design Interior Adaugă Prestigiu României la International Property Awards

România a strălucit pe scena prestigioasă a International Property Awards (IPA), cu ISRA Design Interior care a triumfat la categoria Best Residential Interior pentru Europa, consolidând astfel poziția României pe harta mondială a designului de interior de lux.

Gala aniversară cu numărul 30 a IPA, desfășurată în inima Londrei la Hotelul Savoy, a adunat cele mai remarcabile proiecte imobiliare din lume. Fondatorul IPA, Stuart Shield, a decernat premiile, recunoscând excelența în arhitectură, design interior, dezvoltare și imobiliare.

Participarea la IPA nu doar că a demonstrat calitatea și frumusețea designului românesc, dar a și confirmat statutul ISRA Design Interior ca lider în domeniul designului de lux. Șerban Georgescu, fondatorul ISRA, a subliniat impactul acestui premiu asupra viitoarelor proiecte, promițând că recunoașterea internațională va adăuga valoare adăugată tuturor creațiilor lor viitoare.

Proiectul câștigător, "Serenity Lake Apartment", a fost lăudat pentru designul său excepțional și a reprezentat o sursă de inspirație și un etalon pentru industria designului interior european. Succesul ISRA Design Interior la IPA a avut un efect pozitiv asupra întregii echipe, crescând moralul și conștientizarea mărcii la nivel global.

Juriul IPA, alcătuit din experți recunoscuți în industria imobiliară, a avut sarcina dificilă de a selecta cele mai bune lucrări din peste 2.400 de proiecte din 125 de țări. Evenimentul face parte dintr-o serie de cine de gală internaționale, care au loc în orașe emblematice precum Dubai, Bangkok și Las Vegas, culminând cu ceremonia de la Londra, unde doar elita este prezentă.

Echipa Romanian Property Awards a exprimat recunoștința față de partenerii săi pentru un an de succes, anticipând multe alte momente de recunoaștere și bucurie în viitor. Această reușită este văzută ca un drum spre adevăr, valori și recunoaștere internațională.

Articolul este susținut de ISRA Design Interior, care continuă să redefinească standardele de excelență în designul interior de lux.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;