Intervenție dramatică în București: Bătrân sechestrat de fiu, salvat de luptătorii SAS

Intervenție dramatică în București: Bătrân sechestrat de fiu, salvat de luptătorii SAS

Un incident tulburător a avut loc pe strada Constantin Anastasiu din Sectorul 5 al Capitalei, unde un bătrân de 75 de ani a fost ținut sechestrat în propriul apartament de către fiul său. Situația alarmantă a fost adusă la cunoștința autorităților în dimineața zilei de 5 februarie 2024, când polițiștii de la Secția 18 Poliție au fost sesizați prin apel la 112.

Confruntat cu un comportament agresiv și incoerent din partea fiului său, bătrânul a fost forțat să rămână în locuință, fiind amenințat cu un cuțit. În ciuda eforturilor de negociere, fiul, în vârstă de 46 de ani, a refuzat orice dialog cu forțele de ordine, determinând intervenția luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Cu profesionalism și curaj, aceștia au pătruns în apartament după ce au spart ușa, reușind să imobilizeze agresorul și să elibereze victima. Cuțitul folosit pentru amenințare a fost confiscat și sigilat de autorități, iar agresorul a fost transportat la spital și internat. În urma incidentului, a fost emis un ordin de protecție provizoriu împotriva fiului pentru o perioadă de 5 zile, deși tatăl a optat să nu depună plângere.

Ancheta este în desfășurare sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, cu privire la infracțiunile de lipsire de libertate în mod ilegal și amenințare. Acest caz scoate în evidență problemele delicate ale violenței domestice și necesitatea unei intervenții rapide și eficiente a autorităților pentru protecția victimelor.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;