George Simion dezvăluie posibilii candidați AUR la prezidențiale și perspectiva asupra funcției executive

George Simion dezvăluie posibilii candidați AUR la prezidențiale și perspectiva asupra funcției executive

Preşedintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a făcut declarații surprinzătoare privind alegerile prezidențiale ce se apropie, dezvăluind că actorul Dan Puric ar putea fi în cărți pentru a deveni candidatul partidului. În cadrul unei emisiuni politice, Simion a subliniat că decizia finală va fi luată de organizațiile locale ale partidului, punând accent pe valorile comune pe care le împărtășește cu Puric.

Cu toate acestea, liderul AUR a clarificat că ambițiile sale personale se îndreaptă mai degrabă către o poziție executivă, exprimându-și dorința de a bloca stabilitatea politica actuală și de a contribui la crearea unei noi normalități în politica românească. La vârsta de 37 de ani, Simion este concentrat pe viitor și pe identificarea unui candidat capabil să învingă opțiunea comună a PSD și PNL.

În același timp, Simion a comentat despre Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, sugerând că, deși acesta nu a căutat sprijinul AUR pentru o eventuală candidatură, partidul este deschis la discuții.

Declarațiile lui George Simion vin într-un moment în care scena politică românească este în plină efervescență, cu alegerile prezidențiale programate pentru 8 și 22 septembrie. În timp ce PNL și PSD încă nu au stabilit dacă vor susține un candidat comun la prezidențiale, AUR pare să se orienteze spre o selecție internă democratică, cu un posibil candidat surpriză în persoana lui Dan Puric.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;