Gabriela Firea Reflects on Election Loss: "I Expected to Lose, But Not by Such a Large Margin"

Gabriela Firea Reflects on Election Loss: "I Expected to Lose, But Not by Such a Large Margin"

Gabriela Firea, fostul primar al Bucureștiului, a făcut o analiză publică a rezultatelor alegerilor locale, exprimându-și surprinderea față de marja semnificativă a înfrângerii ei în fața lui Nicușor Dan. Într-o serie de declarații și mesaje pe rețelele sociale, Firea a mulțumit celor 161.761 de bucureșteni care au votat-o și a evidențiat că a avut parte de o campanie electorală scurtă, care nu i-a permis să-și expună suficient realizările și planurile de viitor.

Firea a subliniat că nu va căuta să dea vina pe alții pentru rezultatul alegerilor și a menționat că nu își reproșează că a acceptat să candideze pe ultima sută de metri. Ea a recunoscut că se aștepta la o înfrângere, având în vedere numărul mare de candidați din spectrul politic de centru-stânga, dar nu se aștepta la o diferență atât de mare de voturi.

Fostul primar a menționat că va continua să se dedice promovării modernizării comunităților, drepturilor femeilor, egalității de șanse și protejării sănătății tuturor. În încheiere, Firea a adresat felicitări tuturor câștigătorilor alegerilor locale și europarlamentare și a reiterat că activitatea ei nu se va opri aici.

Rezultatele alegerilor din 9 iunie arată că Nicușor Dan a obținut 47,65% din voturi, în timp ce Gabriela Firea a obținut 22,18%, conform datelor parțiale publicate de Autoritatea Electorală Permanentă.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;