Apel urgent pentru găsirea unui copil de 7 ani dispărut în Hunedoara

Apel urgent pentru găsirea unui copil de 7 ani dispărut în Hunedoara

Comunitatea din Orăştie, judeţul Hunedoara, este în alertă după dispariția îngrijorătoare a unui băiat de şapte ani, Emil-Mădălin Turdăşan, care a fost dat în urmărire naţională. Incidentul a avut loc după ce copilul a mers în vizită la tatăl său, pe data de 10 ianuarie, și nu a mai fost văzut sau auzit de atunci.

Mama minorului a alertat Poliţia Municipiului Orăştie, după ce nu a reușit să își contacteze nici fiul, nici fostul partener. Ultima oară când a vorbit cu tatăl copilului, acesta i-a spus că plănuiesc să iasă în oraș. De atunci, ambii sunt de negăsit, stârnind îngrijorare și mobilizare la nivel local și național.

Emil-Mădălin are o înălțime de 1,20 metri, greutatea de 17 kilograme, păr şaten și ochi negri. Din păcate, nu există informații despre îmbrăcămintea pe care o purta în momentul dispariției.

Autoritățile au demarat imediat activități investigative și de căutare pentru a-l găsi pe minor. Polițiștii fac apel la oricine deține informații care ar putea ajuta la găsirea băiatului să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Orice detaliu, oricât de nesemnificativ ar părea, poate fi crucial în depistarea lui Emil-Mădălin. Comunitatea este îndemnată să fie vigilentă și să contribuie la eforturile de căutare pentru a asigura reîntoarcerea în siguranță a copilului acasă.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;