Sectorul 3 sărbătorește "Nunta de aur" cu o investiție de 75.000 de euro pentru cuplurile longevive

Sectorul 3 sărbătorește "Nunta de aur" cu o investiție de 75.000 de euro pentru cuplurile longevive

Primăria Sectorului 3 din București alocă suma de 75.000 de euro pentru a onora cuplurile care au atins impresionanta bornă de 50 de ani de căsătorie. Evenimentul, intitulat "Nunta de aur", este programat să aibă loc la Hala Laminor și reprezintă o inițiativă a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) din cadrul sectorului respectiv.

În perioada ianuarie 2020 – decembrie 2023, DGASPC Sector 3 a numărat 947 de cupluri, adică 1894 de persoane, care au celebrat jumătate de secol de viață împreună. Aceste perechi nu au avut ocazia să fie sărbătorite în ultimii ani din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19, dar acum vor avea parte de un eveniment dedicat.

Se estimează că la "Nunta de aur" vor participa aproximativ 1.500 de persoane, inclusiv seniori beneficiari ai serviciilor oferite de cluburile pentru vârstnici din Sectorul 3. Petrecerea promite să fie un omagiu adus stabilității și iubirii de lungă durată, o raritate în zilele noastre.

Desigur, organizarea unui astfel de eveniment ridică întrebări legate de siguranța și conformitatea cu reglementările în vigoare, în special în contextul în care Primăria Sectorului 3 și organizatorii evenimentelor de la Hala Laminor au fost anterior amendați de ISU cu aproximativ 420.000 de lei pentru nerespectarea criteriilor de funcționare.

Cu toate acestea, evenimentul "Nunta de aur" pare să fie un gest de apreciere și recunoștință față de cetățenii care au contribuit la construirea comunității prin parteneriate de lungă durată. Detaliile complete despre eveniment sunt disponibile pentru citire pe platforma Buletin de București.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;