Omagiu unei Legende: Bill Hayes, Icoana Serialului "Days of Our Lives", a Încetat din Viață

Omagiu unei Legende: Bill Hayes, Icoana Serialului "Days of Our Lives", a Încetat din Viață

Lumea showbiz-ului este în doliu după pierderea unuia dintre cei mai îndrăgiți actori, Bill Hayes, cunoscut pentru rolul său emblematic ca Doug Williams în serialul de lungă durată „Days of Our Lives”. La venerabila vârstă de 98 de ani, Hayes a părăsit această lume înconjurat de dragostea familiei sale, lăsând în urmă un patrimoniu artistic impresionant.

William Foster Hayes III, născut în Harvey, Illinois, în 1925, a avut o carieră artistică diversificată, începând ca muzician cu hitul „Balada” scris de Davy Crockett și evoluând spre actorie, unde a strălucit în rolul care l-a consacrat. Acesta a fost angajat pentru prima dată în serialul „Days of Our Lives” în februarie 1970, interpretând un personaj complex, un deținut cu talent muzical.

Povestea de dragoste dintre Hayes și co-starul său, Susan Seaforth Hayes, care a interpretat personajul Julie Williams, a depășit ecranul și a devenit realitate. Cuplul a fost o inspirație atât pe ecran, cât și în viața reală, căsătorindu-se în 1974 și demonstrând că dragostea poate dura o viață întreagă. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care au fost onorați cu apariția pe coperta revistei Time și, mai târziu, cu premiile Daytime Emmys pentru întreaga lor carieră în 2018.

De-a lungul a peste cinci decenii, Bill Hayes a fost o prezență constantă și iubită în „Days of Our Lives”, sărbătorindu-și chiar cea de-a 98-a aniversare pe platourile de filmare, înconjurat de colegii săi. Acesta a fost un testament al dedicării și pasiunii sale pentru arta actoriei.

Deși cauza morții sale nu a fost făcută publică, moștenirea lăsată de Bill Hayes va continua să trăiască prin contribuția sa valoroasă la lumea divertismentului. Fanii și colegii deopotrivă își vor aminti cu drag de acest talentat actor și om.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;