"Micuțul meu ren" devine unul dintre cele mai vizionate seriale pe Netflix

"Micuțul meu ren" devine unul dintre cele mai vizionate seriale pe Netflix

Serialul "Baby Reindeer" ("Micuțul meu ren"), creat de scriitorul, comediantul și actorul scoțian Richard Gadd, a intrat în top 10 cele mai vizionate seriale în limba engleză din istoria Netflix. Acesta a fost vizionat de 84,5 milioane de ori în primele 91 de zile de la lansare, conform datelor publicate de platforma de streaming.

Bazat pe experiența personală a lui Gadd cu un caz de hărțuire, serialul îl prezintă pe actor jucându-se pe sine sub numele de Donny Dunn, care este urmărit și hărțuit de o femeie mai în vârstă, interpretată de Jessica Gunning. Deși serialul a avut un mare succes, a fost învăluit și în controverse, deoarece femeia care susține că a inspirat personajul negativ a dezvăluit identitatea reală și a acuzat că a fost hărțuită de fani, amenințând că va da în judecată Netflix pentru despăgubiri de cel puțin 170 de milioane de dolari.

Serialul "Wednesday", primul produs de Netflix în România, se află pe primul loc în clasamentul celor mai vizionate seriale din istoria platformei, urmat de "Stranger Things" și "DAHMER: The Jeffrey Dahmer Story". Pe lista serialelor de succes se mai află și "The Queen's Gambit", "Bridgerton" și "Squid Game", care rămâne cel mai popular serial într-o altă limbă decât engleza, cu 265,2 milioane de vizionări.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;