Menajeră acuzată de furt și fraudă bancară în Oradea

Menajeră acuzată de furt și fraudă bancară în Oradea

O femeie din Oradea este suspectată de comiterea mai multor infracțiuni de furt și fraudă bancară, după ce ar fi sustras bani și un card bancar de la o bătrână a cărei casă o întreținea. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Bihor au efectuat o percheziție la domiciliul suspectei, unde au găsit obiecte electronice și electrocasnice cumpărate cu fondurile furate, precum și documente relevante pentru anchetă.

Femeia, în vârstă de 34 de ani, a lucrat ca menajeră pentru o pensionară de 87 de ani și, în perioada decembrie 2023 - februarie 2024, ar fi sustras 2.850 de lei și cardul bancar al acesteia. În intervalul 1-15 februarie, ea ar fi efectuat 79 de tranzacții financiare, inclusiv plăți către comercianți și retrageri de numerar de la ATM-uri, totalizând 31.412 lei. Prejudiciul cauzat se ridică la suma de 34.262 de lei.

Anchetatorii continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, iar femeia este investigată pentru infracțiuni de furt, acces ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;