Mats Hummels părăsește Borussia Dortmund, Nuri Sahin preia funcția de antrenor principal

Mats Hummels părăsește Borussia Dortmund, Nuri Sahin preia funcția de antrenor principal

Borussia Dortmund se confruntă cu o serie de schimbări semnificative în cadrul echipei, Mats Hummels fiind cel mai recent jucător care și-a anunțat plecarea. După 13 ani petrecuți în culorile negru și galben ale clubului, fundașul de 35 de ani va părăsi echipa la expirarea contractului său la 30 iunie. Această decizie vine în urma pierderii finalei Ligii Campionilor și a anunțurilor de plecare ale lui Marco Reus și Edin Terzic.

Nuri Sahin, fost jucător al Borussiei Dortmund, a fost numit în funcția de antrenor principal, semnând un contract valabil până în vara anului 2027. Aceasta marchează o nouă etapă în istoria echipei, Sahin preluând conducerea tehnică după demisia lui Edin Terzic. Clubul se pregătește astfel pentru o nouă eră, cu speranțe de renaștere și succes în competițiile viitoare.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;